Om skolen, Skolelivet

Del 1: Dette kan du glede deg til neste år

I åtte artikler gjennom sommeren har vi samlet noen uttalelser fra fjorårets elever.  Det er uttalelser som sier noe om livet på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole. Den første artikkelen handler om internatlivet.


Familie

Det er spesielt å bo så tett sammen, og internatgruppene settes sammen like før skolestart.  Målet er å blande linjene godt slik at elevene blir kjent med mange forskjellige allerede fra første skoledag.  Internatgruppen blir som en familie som deler det meste.

utkledning
De sprø tingene man kan finne på i fellesskap

Hva er bra med internatmiljøet?

Gleden av å bo tett på!

· Alt

· Felleskapet og vennene man får

· Man har alltid noen å være med hvis man har lyst til å gjøre noe

· Samhold, latter og kos

· Jeg var i hvert fall heldig med mitt internat selv om vi fikk gangen med mest gjennomtrekk av folk, men samtidig var den reneste gangen og internatet gjennom hele skoleåret.

· Beste internatet var Sørli 2 seff

· Koselig og veldig bra

· At alle har vært sitt rom er fint.

· Fellesskapet, herlige folk

Spilling på internatet
«Man har alltid noen å være med hvis man har lyst til å gjøre noe»

· Det var veldig kjekt å bo sammen med andre i en egen etasje, fordi da følte jeg det var lettere å bli kjent med de jeg bodde sammen med kjapt. Det var også veldig greit å ha sin egen stue hvor vi kunne spille spill og snakke sammen. Det var også kjekt at vi hadde mange aktiviteter hvor internatene jobbet sammen i begynnelsen.

· Det er de man blir først kjent med i begynnelsen, og det er greit å ha noen å kunne være med når det et ting som skjer med hele skolen, og man kjenner ingen andre

· Jeg likte internatet jeg fikk. Vi got along og ble kjent ganske godt. Bra vi hadde egne rom hvis jeg følte for å trekke meg tilbake.

· Alle gikk over ens 99% av tiden. Vi hadde det gøy.

· Kjekt å kunne finne på noe med de man bor med, og kunne bli kjent med dem i starten av året var veldig godt

Share this Post: