Om skolen, Skolelivet

Del 8: Dette kan du glede deg til neste år

I åtte artikler gjennom sommeren har vi samlet noen uttalelser fra fjorårets elever.  Det er uttalelser som sier noe om livet på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole. Den åttende og siste artikkelen handler om det aller siste elevene skrev til skolen


Tusen takk

Det er utrolig flott og utfordrende å være ansatt på en folkehøgskole.  Vi kommer så tett på elevene våre, har stor frihet og blir utfordret til stadig å tenke nytt og ta stilling til det som rører seg i tiden.   Nå er vi klare for et nytt år, og vi gleder oss!  Her kan du lese noen av fjorårets elevers avskjedshilsen til Arbeiderbevegelsens folkehøgskole

Gruppeklem og epleplukking
«Jeg vil bare si tusen takk for et fantastisk år. Jeg har lært så mye, både når det kommer til meg selv og andre. Jeg er skikkelig takknemlig for det året her. Ord får liksom ikke beskrevet alle tanker og følelser jeg sitter med akkurat nå.»

  • Mye bra i år, lykke til neste år!
  • Jeg vil bare si: Til kjøkkenet, takk for maten Vaktene, takk for at dere passet på. Bodil, takk for at du vasket opp etter grisene, og at du alltid var hyggelig under vaskesjekk. Lærere og andre ansatte, takk for et fint år
  • Tusen takk for et fint år!
  • Jeg vil bare si tusen takk for et fantastisk år. Jeg har lært så mye, både når det kommer til meg selv og andre. Jeg er skikkelig takknemlig for det året her. Ord får liksom ikke beskrevet alle tanker og følelser jeg sitter med akkurat nå.
  • Takk for dette året! 🙂
  • Tusen takk for ett kjempe kjekt år, kommer til å savne dere alle <3
  • Håper vi sees igjen! Хвала на свему, видимо се! 🙂
  • Takk for året. Ha det bra.
  • Vil takke for et veldig fint år. Dere er utrolig flinke og tålmodige:) kommer til å savne å gå på Arbfhs

Share this Post: