Ansatte, Klimaaktivist, Om skolen

«Er maur godt i taco, eller melorm en god alternativ proteinkilde?»

Vår nye lærer på Klimaaktivistlinjen funderer over mye og er spent på hva elevene funderer på.


«Jeg er spent på hva vi klarer å skape gjennom et år hvor klimaet virkelig står i fokus.  Fungerer innsekter som fremtidig mat, hvordan skaper vi trivsel for bier og humler?  Hva kan vi gjøre for at miljøet vårt blir ivaretatt på best mulig måte?»  Henning Falldalen er veldig spent på elevenes tanker og ønsker for året.

Fantastisk reise

«Jeg gleder meg aller mest til er å være med på en fantastisk reise sammen med elevene – vi skal lære, utforske og handle på en måte som tar vare på de ressursene vi omgir oss med! Vi skal jobbe mot det vi brenner for, vi skal utforske grenser og sette klima på dagsorden. Sammen skal vi se mulighetene og bokstavelig talt skape miljø! Sier Henning entusiastisk

Henning Falldalen er ny lærer på Klimaaktivist!

Hedmarking på sin hals

Henning er en hardbarka hedmarking som har utforsket hva bylivet har å by på og øylivet flere timer ut i havgapet. Alt har sin sjarm! « Min stemme går uansett til friluftsliv og natur. Det tror jeg Termos også er enig i – min flotte firbeinte turkamerat. #liveterbestute,» slår Henning fast.

Tverrfaglighet

«Natur er noe som jeg brenner veldig for og entusiasmen for friluftsliv er en av mine sterkeste sider, sammen med blant annet idrett. Min faglige bakgrunn er veldig bred og variert, noe som gjenspeiler mitt engasjement for tverrfaglighet i det vi jobber med.»  Vi regner med at Henning og hans elever vil holde oss andre i ørene og gjøre skolen enda mer miljøvennlig.  

Share this Post: