Alle skal med, Ansatte, Om skolen

«Håper jeg ikke går meg vill på skolen!»

Det er ikke bare nye elever på skolen til høsten.  Per Kristian Hjelt er ny lærer på «Alle skal med» og deler bekymringen alle elevene har de første dagene.


«Jeg gleder meg til å bli kjent med elevene, skolen og alle som jobber her.  Og er sikkert like spent som elevene på å treffe alle sammen,» fortsetter Per Kristian.

Per Kristian er ny lærer på «Alle skal med».

Kommer fra gård

Per Kristian kommer fra en gård på Ring som ligger litt nord for Moelv.  Der bor han sammen med sin kone og barn – en gutt på snart seks år og en jente på fire.  «På Ring har vi det som plommen i egget!»

Allsidig bakgrunn

Etter 15 år i forsvaret begynte Per Kristian å studere barnevernspedagogikk på høgskolen i Lillehammer.  Nå har han jobbet ni år på en omsorgsinstitusjon for ungdom mellom 15-18 år.

Bilbane og tegneserier

«Drømmen er å få mitt eget bilbanerom, til min kones fortvilelse,» forteller Per Kristian.  «Men det ligger visst langt nede på prioriteringslisten.  Ellers samler jeg på Donald Duck pocketer og blader.  

Vi har prøvd å grave frem litt fun facts om Per Kristian og vet nå at han er den eneste i personalet som er avbildet i Se og hør sammen med Kronprinsessen.  Hvorfor? Ja, se det må vi finne ut av i august.  

«Drømmen er å få mitt eget bilbanerom, til min kones fortvilelse,» forteller Per Kristian.

Share this Post: