Alle skal med, Ansatte, Om skolen

«Jeg er spent fordi jeg gleder meg!»

Emma Strandvik er ny lærer på «Alle skal med», men hun kommer til å være med på det meste som skjer, for Emma liker å være aktiv.  


Spennende – ikke skummelt

«Jeg er spent på å ta imot elevene, lære navn og bli kjent.  Jeg er spent på elevenes forventninger, hva de ønsker å lære dette året, hva de ulike målene er og hvilke tanker de har rundt året,» sier Emma. Og det er ikke så annerledes enn det elevene lurer på er spente på.

«Det jeg gleder meg aller mest til er å møte elevene og skape relasjoner med dem.  Jeg ser veldig frem til å bli godt kjent og til å lære av hverandre.  Vi skal skape trygge mestringsarenaer sammen og utvikle og utfordre oss selv,» fortsetter Emma.

Emma Strandvik er ny lærer på «Alle skal med»

Liker å leke og le

Emma har en allsidig bakgrunn.  Hun er utdannet gymlærer og idrettspedagog med spesialpedagogikk og har en master i tilpasset opplæring.  Vi gleder oss til å bli dratt med i alt energibunten Emma kommer til å finne på.  «Jeg er lite selvhøytidelig og liker å leke og le!»  Midt i blinken for oss med andre ord.

Emma kommer fra Furnes like utenfor Hamar.  Hun spilte fotball hele barndommen og var veldig aktiv.  Emma bor fremdeles på Furnes, men har byttet ut mor, far og storesøster med Jonatan som er en energisk og glad golden retriever som elsker å sitte på fanget.  «Sammen er vi dynamitt,» smiler Emma.   

Begeistret for Pippi og sko

«Jeg er veldig begeistret for Astrid Lindgren, spesielt Pippi. Astrid Lindgren skrev om barn som måtte finne styrke i seg selv, og som var nysgjerrige og utforskende. Dette har fasinert meg siden jeg var liten, og jeg leser fortsatt bøkene hennes og ser filmene,» sier Emma entusiastisk.  «Jeg har en del tatoveringer, blandet annet av nettopp Astrid Lindgren og Pippi. Også drikker jeg mye Pepsi Max og har et eget rom i huset mitt som er dedikert til sko.»    

Share this Post: