Ansatte, Drag, Om skolen

«Jeg er superspent på å møte elevene!» 

Jens Martin Hartvedt Arvesen, lærer på Drag, er minst like spent som elevene på skolestart.


Nå vi spør Jens Martin hva han gleder deg mest til, er han ikke i tvil: «Jeg gleder meg masse til å se hva vi finner på sammen.»   Det er spennende og utfordrende å starte en helt ny linje.  Det er ikke tvil om at Jens Martin og elevene kommer til å finne på mye sammen.

Jens Martin Hartvedt Arvesen, lærer på Drag. Foto: Karina Rønning

Aktiv i faget

Jens Martin er utdannet danser på masternivå fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet aktivt i det norske dragfeltet siden 2013.  «Jeg har arrangert ulike dragkonsepter, blant annet Draglaboratoriet, DragCore og Brakkedrag, samt at jeg jobber i det norske samtidskunstfeltet og arrangerer og medvirker i større produksjoner,» forteller han. 

Kommer fra Oslo

Jens Martin kommer fra Oslo.  Der bor han sammen med kjæresten sin og planlegger å pusse opp stua i industriell pop-art stil.  Vi gleder oss til å se bilder fra det ferdige resultatet.

Høy solfaktor og seng

Norsk sommer passer Jens Martin godt: «Jeg blir veldig lett solbrent, så du får meg ikke ut i sola uten solfaktor 50 på huden,» sier han.  Av en eller annen grunn er sengen til Jens Martin 90 cm høy.  Hvis du lurer på hvorfor, er det bare å spørre når vi sees i august.  

Lærer Drag
Jens Martin er utdannet danser på masternivå fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet aktivt i det norske dragfeltet siden 2013.

Share this Post: