Ledig stilling som miljøarbeider

Vil du være med å lage verdens beste folkehøgskole?


Vi er på jakt etter en engasjert kollega som kan være med på å bygge opp det sosiale livet på skolen. Målet er å skape en meningsfull hverdag for elevene.  

Arbeidstiden vil variere noe gjennom året, primært ettermiddag- og helgearbeid. Vi ønsker at vedkommende skal være synlig og en del av kollegiet, for rette vedkommende vil det være mulig å undervise i valgfag eller være ansvarlig for annen aktivitet. 

Vi søker deg som ønsker å jobbe med ungdom og som gjerne har faglig bakgrunn og/eller utdanning innen barne- og ungdomsarbeid.

Kan du synge, spille et instrument, eller du har en hobby/interesse som er inkluderende vil vi vektlegge det. Dette er elementer som er med på å bygge et trygt og godt fellesskap.

Sammen om målet

Arbeiderbevegelsens folkehøgskole står i en tradisjon der man sammen har klart å mobilisere store sosiale grupper til felleshandling når det krevdes. Gjennom å gi enkeltmenneske optimisme, handlekraft og en plass i fellesskapet, tror vi at vi kan lykkes i møte vår tids klimautfordring. For å få til dette må vi ruste oss med kunnskap og verktøy og bidra til handling – sammen.

Elevkveld

Arbeidsoppgaver

Oppfølging og veiledning av elevene. 

Arbeid med å styrke elevenes sosiale kompetanse. 

Sette i gang aktiviteter på ettermiddag og kveldstid sammen skolens stipendiater (2.års elever). 

Jobbe ettermiddag, kveld og helg. 

Ansatte på studietur

Frilynt folkehøgskole

I stillingen inngår det undervisning i fellesfag, valgfag, og sosialpedagogisk arbeid ukedag, helg og kveld. Sang, musikk eller en god fortelling er elementer som er med på å bygge et trygt og godt fellesskap. Finnes alt dette i ett menneske? Ja, da er vi heldige! Finnes noe av dette i deg? Send oss en søknad. Det er pr nå ca 160 % undervisningsstilling som skal fylles på linjene Klimaaktivist og Fred og konfliktløsning, og vi skal bygge et godt team sammen med resten av kollegiet.
Vi er en frilynt folkehøgskole som har lange tradisjoner som utdanningsinstitusjon innenfor mediefag og samfunnsfag. Våre linjer er Visuell journalistikk, Fred- og konfliktløsning, Grafisk design, IT-Webutvikling, Fotografi, Teater, Alle skal med og Klimaaktivist.

prøvetrykk

Personalpolitikk

Våre elever er engasjerte, og har tid til å lære. Både fag og pedagogisk opplegg har en tydelig profil. Derfor er kunnskap, samfunnsengasjement og det å være framtidsrettet viktig for oss. Vårt solide fagmiljø, med egne og eksterne medarbeidere, bidrar til dette.

Som en del av vår personalpolitikk vektlegger vi likestilling og mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke.

Vi tilbyr
· Et trivelig arbeidsmiljø  
· Innholdsrik og variert arbeidsdag  
· Fri i skoleferiene  
· Lønn etter gjeldende tariffavtaler. 

Skolens verdigrunnlag

Søker du?

Send oss en søknad så snart som mulig.  

Stillingen er et vikariat, vi ønsker derfor snarlig tiltredelse. Vikariatet varer til 31. mai 2022, med mulighet for forlengelse.

Ta kontakt med rektor, Ingvild Tollehaug Jevne, for mer informasjon og for å få svar på det du måtte lure på. Vi gleder oss til å høre fra deg!

    

Hva venter du på?

Vi tar i mot søknaden din i dag!