Ledig stilling

Vil du være med å lage verdens beste folkehøgskole?

Økonomiansvarlig ++
Arbeiderbevegelsens folkehøgskole har en eller to ledige (del)stillinger. Vi trenger noen til å føre regnskap, fakturering, lønn og holde oversikt i skolens økonomi. Og vi trenger en kontormedarbeider. En som holder tak i oppgavene som må gjøres for å få skolen til å henge sammen – sentralbord, utleie, ekspedisjon, skolens ansikt utad mm.

Er det deg?

I stillingen(e) kan det også inngå undervisning i for eksempel valgfag, og sosialpedagogisk arbeid.

Finnes alt dette i ett menneske? Ja, da er vi heldige! Finnes noe av dette i deg? Send oss en søknad.

Det viktigste for oss er at du er positiv og har kjennskap til folkehøgskole som skoleslag. Du er selvgående innen alle økonimisk-administrative oppgaver. Du ser hvordan du kan være med på å gjøre skolen attraktiv for nye elever og for nærmiljøet skolen ligger i. Samtidig kan du stille deg bak arbeiderbevegelsens grunnverdier. Frihet, likhet og solidaritet.
 
Vi leter etter en pakkeløsning, viktig med kontormedarbeider og regnskapsfører, men vi trenger like mye et tannhjul.

Elevkveld

Miljø

Høsten 2019 vedtok alle folkehøgskolene i Norge et historisk bærekraftsvedtak. Dette skal sikre at vi som skoleslag er med på å gjøre det vi kan i forhold til å nå FNs bærekraftsmål. Arbeiderbevegelsens folkehøgskole stiller seg bak dette vedtaket og har gjort flere endringer for å skape en mer klimavennlig folkehøgskole.
 
Skolen bygger nå opp en tydelig profil som skal være klimavennlig og et sted som ungdom vil være. Dette skal gjennomsyre all vår aktivitet.

Ansatte på studietur

Frilynt folkehøgskole

Vi er en frilynt folkehøgskole som har lange tradisjoner som utdanningsinstitusjon innenfor mediefag og samfunnsfag. Våre linjer er Visuell journalistikk, Grafisk design, IT og Webutvikling og Fotografi, Fred- og konfliktløsning, Klimaaktivist og Teater.

prøvetrykk

Personalpolitikk

Våre elever er engasjerte, og har tid til å lære. Både fag og pedagogisk opplegg har en tydelig profil. Derfor er kunnskap, samfunnsengasjement og det å være framtidsrettet viktig for oss. Vårt solide fagmiljø, med egne og eksterne medarbeidere, bidrar til dette.
Som en del av vår personalpolitikk vektlegger vi likestilling og mangfold. Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne, alder og seksuell orientering. Arbeiderbevegelsens folkehøgskole er en IA-bedrift.

Skolens verdigrunnlag

Søker du?

Søknadsfristen er 15. november.

Stillingen(e) er ledig fra 1. desember, men som nevnt over leter vi her etter «den rette». Derfor tåler vi å vente litt på deg.

Ta kontakt med rektor, Ingvild Tollehaug Jevne, for mer informasjon og for å få svar på det du måtte lure på. Vi gleder oss til å høre fra deg!

    

Hva venter du på?

Vi tar i mot søknaden din i dag!