LEDIG STILLING: LÆRER PÅ IT-WEBUTVIKLING

Engasjerte elever på IT-webutvikling

Vil du være med å lage verdens beste folkehøgskole? 

Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole har ledig stilling som lærer på vår IT-linje. Vi mener at det er verdens beste jobb å være lærer på folkehøgskole! Du legger selv opp fagplanen som elevene skal gjennom, du jobber med ungdommer som er motiverte og nysgjerrige på ditt fag, og du jobber sammen med resten av skolen med å utvikle faget. Samtidig får du muligheten til å jobbe sosialt med ungdommene våre gjennom studieturer, seminarer og ved at du har tid med elevene på tvers av linjer. 

Du er god på webutvikling og webteknologier, og du har kjennskap til både frontend- og backendutvikling. 
Du er positiv og ønsker å bli kjent med folkehøgskolen sin måte å undervise på, faglig sterk og selvgående. Du har bransjekunnskap og ivrer etter å utvikle IT-linjen på skolen i takt med utviklingen i bransjen. Du vet hvordan du skal få unge til å engasjere seg i faget, og kanskje skape det neste store i en tid hvor Facebook er gammeldags og bestemor er på Snap. 

Vi er en frilynt folkehøgskole som har lange tradisjoner som utdanningsinstitusjon innenfor mediefag og samfunnsfag. Våre hovedkurs er Medieakademiet, Grafisk design, IT-Webutvikling og Fotografi. Samfunnsseksjonen består av FN-akademiet. 
Våre elever er engasjerte, og har tid til å lære. Både fag og pedagogisk opplegg har en tydelig profil. Derfor er kunnskap, samfunnsorientering og det å være framtidsrettet viktig for oss. Vårt solide fagmiljø, med egne og eksterne medarbeidere, bidrar til dette. 

Skoleanlegget er moderne, har teknisk velutstyrte spesialrom og stor kapasitet. Det er plass til i alt 80 elever i enkeltrom med bad. 

Arbeiderbevegelsens folkehøgskole har 14 ansatte og eies av LO i Norge.

Arbeidssted: Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker, i Moelv, midt mellom Gjøvik, Hamar og Lillehammer, snaue to timer fra Oslo. 

Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med konstituert rektor Ingvild Jevne (tel. 406 35 239).

Søknad sendes som epost til: ingvild@afrmail.no

Søknadsfrist: 1. juli 2019