Skolelivet

Magiske elevkvelder

Elevkveldene vil du virkelig ikke gå glipp av! Det er noen av høydepunktene gjennom året.  Internatgruppene setter sin ære å lage den aller beste elevkvelden!


sirkus på elevkveld
Underholdning i fellesskapet med tema: SIRKUS!

En internatgruppe har ansvaret for å invitere til elevkveld, velge tema, lage mat og pynte matsalen. En annen internatgrupper har ansvaret for å lage underholdningen og en tredje internatgruppe har ansvaret for «Æresligaen».  Matgruppen har ansvaret for opplegget etter internatserien; filmkveld, dans, karaoke eller noe annet kreativt dere finner på

Æresliga

Allerede første lørdagen setter vi i gang med internatserien.  Den lørdagen inviterer de ansatte til elevkveld og utfordrer etasjene til den første konkurransen i den meget uhøytidelige internatserien.   Målet er at dere skal bli godt kjent i internatgruppen og konkurrere mot de andre internatene.  «Æresligaen» er navnet på internatserien – vinnerne av de enkelte konkurransene og den etasjen som vinner serien får heder og – ÆRE! 

Ingen vil gå glipp av elevkvelden!

Til sammen har vi fem elevkvelder som ingen vil gå glipp av.  I tillegg har vi «Arbeiderkaféen» som linjene har ansvaret for gjennom året og så har dere naturligvis fri noen lørdagskvelder også.  Innholdet i lørdagskveldene er som du skjønner er elevenes ansvar, men personalet er med i planleggingen og er naturligvis tilstede på kveldene.  I likhet med deg vil vi ikke gå glipp av elevkvelden! 


Share this Post: