Grafisk design, Linjefag, Skolelivet

Møt Eline på Grafisk design

«Jeg vil anbefale grafisk design på arbfhs fordi det er en fantastisk skole med inspirerende lærere og medelever. Du kommer til å møte mange mennesker og få venner for livet. Du blir utfordret samtidig som det er et helt år med å bare kose seg!» – sier Eline.


– Læringsmiljøet på grafisk design er veldig bra! Det og jobbe med mange kreative og flinke mennesker inspirerer deg til å gjøre nye kule ting! 

Eline har gått Grafisk design.

Har laga bøker

Har du lært noe nytt i år? – Ja, absolutt. Ikke bare InDesign og Illustrator men også hvordan man lager linotrykk, og bruker trykkpresser, laga bøker og mye mye mer. 

Noe du vil trekke frem om skolen?

– Skola vår har et unikt verksted som ingen andre skoler har, som er et stooort pluss. I tillegg er skola opptatt av å ta opp det som er urettferdig i verden, så det er en utrolig mulighet for å få uttrykt deg selv på mange måter. 

Har lært å sy

Jeg har brukt mye av tiden min nede i verkstedet. I tillegg har jeg vært mye på fix-it der jeg har lært meg å sy. Der har jeg sydd flere bukser, kjole, hatter og vesker. Det anbefales virkelig! 

Eline har brukt alle de kreative verkstedene på skolen i løpet av året. Her sys det skissebok.

Selvstendig prosjekt

– Er den noen prosjekt eller en periode som du syns har vært ekstra spennende? Jeg syntes hele året har vært fint, men spesielt de ukene vi hadde selvvalgt prosjekt. Det ga mulighet til å dypdykke inn i de tingene man hadde mest lyst til, enten det var å trykke, tegne, designe eller hva som helst. Jeg endte opp med å lage min første bullet journal, som jeg har brukt hver dag siden. 

Man kjeder seg sjelden på folkehøgskole.

– Hvor går veien videre Eline? Jeg skal studere til høsten, akkurat hva jeg skal studere er jeg litt usikker på, men framtiden vil vise. 

Fantastisk skole med inspirerende lærere og medelever

Jeg vil anbefale grafisk design på arbfhs fordi det er en fantastisk skole med inspirerende lærere og medelever. Du kommer til å møte mange mennesker og få venner for livet. Du blir utfordret samtidig som det er et helt år med å bare kose seg!

Share this Post: