Fotografi, Linjefag, Skolelivet

Møt Kristian på IT

«Klima-festivalen vi hadde på skolen var en ganske spennende periode. Der hadde vi flere oppgaver hvor vi måtte jobbe på tvers av linjene og ga oss en type praksis som var veldig fin å ha» – sier Kristian.


– Det er et åpent og trygt miljø hvor alle elevene hjelper hverandre til å lære nye ting hver dag. Tord er åpen for forslag om temaer så dere lærer om temaer som klassen er interesserte i som bygger opp det positive miljøet i klassen. 

Kristian har gått på IT, våren 2021.

Javascript og .NET

 Har lært masse om hvordan man lage en webside og hvordan man bruker Javascript. I tillegg har jeg lært mye om mange forskjellige andre temaer som .NET, Databaser og 3D-printing. 

Noe du vil trekke frem om skolen?

Alenerom er jo ganske fint 😉

lekt meg litt på mørkerommet

LAN-rommet vårt har blitt flittig brukt og jeg har lekt meg litt på mørkerommet. I tillegg er det spennende å lære litt om trykkerikunsten på skolens eget trykkeri. 

Vinterleker og medaljesermoni

Klimafestivalen

– Er den noen prosjekt eller en periode som du syns har vært ekstra spennende? Klima-festivalen vi hadde på skolen var en ganske spennende periode. Der hadde vi flere oppgaver hvor vi måtte jobbe på tvers av linjene og ga oss en type praksis som var veldig fin å ha

Kristian med sin 1. mai-parole

– Hvor går veien videre Kristian? Veien videre har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Det går nok i retning Spilldesign eller 3D-modellering. 

Hvorfor vil du anbefale Arbeiderbevegelsens folkehøgskole? Støttende og aktive lærere og en skole med mange fasiliteter og ting å gjøre passer på at du alltid har noe å gjøre og ikke kjeder deg. Med elevstyrte aktiviteter kan man også velge litt selv hvor opptatt man vil være på kvelden.

Share this Post: