Linjefag, Om skolen, Skolelivet

Nå kan du søke om plass neste år!

Vi gleder oss til å motta mange søknader fremover
Husk at du ikke trenger å skrive verken langt eller perfekt. Du skal bare beskrive hvorfor du har lyst til å gå på akkurat den linjen på skolen vår. Les om linjene våre her.  Der er det også direkte link til søknadskjema.  


Søk i dag, opptaket starter 1. februar

Når du søker får du en hyggelig bekreftelse på at søknaden er mottatt.  Men det er først etter 1. februar du får vite om du får plass på linjen du har søkt.  Det gjelder alle folkehøgskolene i landet.  Du må med andre ord smøre deg med tålmodighet, men du kommer til å høre fra oss i månedene frem til opptaket begynner.  For å korte ventetiden kan du lese bloggen vår, eller følge oss på Facebook og Instagram.

samhold

Studiestøtte

Du får studiestøtte fra Lånekassen i 10 måneder når du går på folkehøgskole. Du kan søke om full studiestøtte. I skoleåret 2020-2021 er støtten på 112 290 kroner. Om du fullfører året på folkehøgskole uten for mye fravær vil 40 prosent bli omgjort til stipend som du ikke skal betale tilbake.

fellesskap

Ekstrastipend

Elever som er LO-organisert selv, eller har foreldre som er organisert i et LO-forbund, kan søke om et ekstrastipend fra fagbevegelsen. Søknad til det enkelte forbund ordnes når du kommer til skolen.

Vi ses!

Velkommen til Arbeiderbevegelsens folkehøgskole – den rødgrønne skolen for både hode og hjerte! 

Aktivitet
Innslag på elevkveld.

 


Share this Post: