Skolelivet

Margrete Slettebø er ny linjelærar ved FN-akademiet. Hun er 35 år og kommer fra Bømlo i Hordaland. Margrete har sin mastergradsutdanning i Fred- og konflikstudier fra Universitetet i Basel i Sveits og universitetet i Innsbruck i Østerrike.

Tidligere har hun blant annet undervist skandinaviske og internasjonale studenter ved Kulturstudier sitt bachelor-kurs i Fred- og konfliktstudier i India, og har vært leder for Fellesutvalget for Palestina i Oslo. Hun har også jobbet i en periode på Vestbredden i de okkuperte palestinske områdene. Ved siden av jobb er hun glad  i å danse, hun jobber frivillig i Røde Kors og er trenings- og yogainstruktør.

Lærer FN-akademiet
Lærer på FN-Akademiet, Margrete Slettebø

Margrete er opptatt av at du som søker deg til FN-akademiet på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole skal få et spennende og lærerikt år. I løpet av året skal du få lære mer om samfunnsaktuelle tema knyttet til fred, utvikling, klima og global urettferdighet. I tillegg vil du få mer innsikt og få verktøy i praktisk konfliktløsning, kommunikasjon og du vil bli bedre kjent med seg selv. Sammen skal vi dra på mange turer både i lokalområdet og utenfor landegrensene og vi vil få besøk av interessante eksterne undervisere som er eksperter på sine feltet. Alt i alt vil et år på FN-akademiet og Arbeiderbevegelsens folkehøgskole bli et annerledes, lærerikt og utviklende år. 

Share this Post: