Tre damer på Mjøsa

Arbeiderbevegelsens folkehøgskole har ledige stillinger som miljøarbeider

I forbindelse med at vi har en liten gruppe elever som trenger noe ekstra støtte i hverdagen søker vi nå flere hoder og hender. Vi er på jakt etter entusiastiske og engasjerte kollegaer som kan være med på å bygge opp det sosiale livet på skolen. Målet er å skape en meningsfull hverdag for elevene.

Dette ønsker skolen seg fra deg

Arbeidstiden vil variere noe gjennom året, og arbeidstiden vil i all hovedsak være når det er elever tilstede på skolen. Du vil gå inn i et team av flere miljøarbeidere og vaktene vil være mellom 07.45 og 22.00 (fordelt på flere vakter), ved kveldsvakt vil det enkelte ganger være sovende nattevakt på skolen. Skolen har tariffavtale med flere arbeidstakerforbund og legger opp arbeidstid i henhold til dette.

Vi søker deg med ønske om å jobbe med ungdom og som gjerne har relevant erfaring og/eller utdanning innen barne- og ungdomsarbeid.

·  Oppfølging og veiledning av elevene.
·  Arbeid med å styrke elevenes sosiale kompetanse.
·  Sette i gang aktiviteter på ettermiddag og kveldstid
·  Jobbe ettermiddag, kveld m/sovende nattevakt og helg.

PERSONLIGE EGENSKAPER:
· Du er glad i ungdom og er opptatt av deres utvikling og læring
· Du har evne til å etablere gode relasjoner og har godt humør
·   Du er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
·   Du er tålmodig og konsekvent
·   Du er bevisst på ditt ansvar som rollemodell for elevene

Finnes noe av dette i deg? Send oss en søknad!

Frilynt folkehøgskole

Vi er en frilynt folkehøgskole som har lange tradisjoner som utdanningsinstitusjon innenfor mediefag og samfunnsfag. Våre linjer er Grafisk design, IT-Webutvikling og Fotografi, Drag, Alle skal med, Fred- og konfliktløsning og nå: Politikk og strategi. Les gjerne mer om skolen vår.

Personalpolitikk

Vårt solide fagmiljø, med egne og eksterne medarbeidere, bidrar til dette. Som en del av vår personalpolitikk vektlegger vi likestilling og mangfold.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne, alder og seksuell orientering. Utover dette vil personlig egnethet og entusiasme vektlegges.
Velkommen skal du være!

Søker du?

Send oss en søknad, vi leser og vurderer fortløpende. Vi ønsker å ha en medarbeider på plass til skolestart nå i august, stillingen er midlertidig til 15. mai 2023, med mulighet for forlengelse.

Kontakt gjerne internatleder Benedicte Hambro på mob. 412 44 117 for mer informasjon.

Søknad sendes på e-post til: benedicte@arbfhs.no