Om skolen, Skolelivet

Stipendiater på plass

Sandra og Ingrid fra i fjor vil gjerne ha et år til.

Vi gleder oss til å få et helt år på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole, sier Ingrid Haagensli og Sandra Fjørtoft.  – Som stipendiater opplever vi folkehøgskolen med et litt annet perspektiv.  Vi er en slags elever, samtidig som vi kan være med på utvikle skolen videre basert på våre erfaringer.


Interessant og lærerikt

Begge jentene gikk på fotolinjen.  Ingrid er fra Trondheim og Sandra fra Sandefjord. – Det aller beste ved det korte året vi fikk, var alle vennene, minnene og opplevelsene.  Og nå skal vi oppleve det en gang til!   Det kommer til å bli interessant og lærerikt, slår både Ingrid og Sandra fast. 

Stipendiatene Sandra og Ingrig
Sandra og Ingrid i en av vårens samtaler på messenger. Kommende skoleår er de klare som stipendiater.

Plass til flere?

– Det er så bra at vi er i gang med stipendiater igjen, sier rektor Ingvild.  – De kommer til å spille en viktig rolle i miljøet på skolen.  Vi har hatt andre års elever før som har vært som erfarne elever å regne, mens en stipendiat har en tydeligere lederrolle og følges opp av internatleder.   Vi gleder oss til å jobbe med Sandra og Ingrid neste år.  Men vi har plass til flere og vil gjerne ha kontakt med tidligere elever som har lyst til å være stipendiater, avslutter Ingvild. 

Sandra og Ingrid
Stipendiatene neste og skoleår, Ingrid til venstre, Sandra til høyre.
Share this Post: