For at du skal kunne pleie kropp og sjel når du bor på en ny plass, så prøver vi å legge til rette for at du skal ha de fasilitetene som du trenger.

Skolen har følgende fasiliteter du kan benytte deg av:

  • Egen badstue
  • Styrkerom
  • Treningsrom
  • Gymsal

Friluftsliv

Mennesker som er glade i å være ute og som setter pris på naturen, møter du i friluftslivsgruppa. Skogen bak skolen utforskes og mange kaffekopper og viktige samtaler finner sted i vår egen lavvo.
Overnattingsturer, isfiske og jakt blir det også lagt opp til i løpet av året.

Ballspill

Du trenger ikke legge bort fotballskoene eller håndball-skoene selv om du tar et år på folkehøgskole. Ballspillgruppa favner bredt, men felles for alle er gleden ved ballspill.
Fotball, håndball, volleyball, basket og innebandy er gjengangere i valgfaget. Men dine og andre elevers interesser er selvfølgelig med på å avgjøre hva som skjer på banen.

Tur

Det er viktig for oss at du finner en treningsform som passer for deg. Det å være ute å få frisk luft i det flotte nærmiljøet til skolen er et lavtterskeltilbud som gjør at alle kan være med.

Aerobic

Dyktige instruktører fra et lokalt treningssenter tar deg med på en intensiv treningsøkt med gode øvelser, fengende musikk og avspenning under kyndig veiledning.

UNDER ARBEID!
Vi beklager, men siden vår er under oppbygging. Vi håper derfor du tåler at ting kan se litt annerledes ut fra en dag til en annen. Er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt med oss!