Om skolen

Velkommen til et spennende år på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole

Det nærmer deg 1. februar og første opptak til Arbeiderbevegelsens folkehøgskole.  Benedicte internatleder leser alle søknadene og gleder seg til å lese din!  Enkel søknad

«Det er ikke vanskelig å søke. Den perfekte linjen for deg, finner du naturligvis hos oss,» sier Benedicte med et smil.  «Når du har funnet den, klikker du deg inn på søknadskjemaet og fyller det ut. Det er ikke vanskelig. Skriv kort om deg selv og hvorfor du har lyst til å gå på akkurat den linjen. Vi vil gjerne bli litt kjent med deg.»

Benedicte koser seg med alle de innkommende søknadene. 1. februar begynner vi opptaket.  Da får du en sms og en epost fra oss. 

Hva skjer videre

1. februar begynner vi opptaket.  Da får du en sms og en epost fra oss.  Hvis du får tilbud om plass, har du 10 dagers svarfrist for å takke ja til plassen, men du må gjerne svare før!   Takker du ja får du skriftlig bekreftelse om skoleplass.  Utover våren og sommeren sender vi deg eposter med nyheter og informasjon.  

Elevkveld

Fortløpende opptak

De mest populære linjene fylles raskt opp, men vi fortsetter opptaket helt frem til skolestart i august så lenge det er plass.  Velkommen til et spennende år på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole! 

Utøya


 

Share this Post: