Om skolen

Velkommen til Siw

Siste tilskudd i staben er Siw Haugom skal holde orden på økonomien vår.


«Vi er utrolig glade for å ha fått Siw som kollega, sier rektor Ingvild.  «Vi var på jakt etter en som både kunne holde orden på oss, fylle Randis sko og være folkehøgskolemenneske.  Og det tror jeg jammen vi har fått!»

Siw Haugom
Siw Haugom

Spennende utfordring

«Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole. Det blir spennende å kunne kombinere kontorjobb og å bli kjent med alle disse fine ungdommene, forteller Siw.  De to første ukene har vært lærerike og spennende, og jeg er veldig lettet over at Randi bare er en telefonsamtale unna.  Jeg kommer nok til å ringe henne noen ganger ja.  Hun sitter inne med all ekspertisen jeg skal lære meg!» fortsetter Siw.  «Jeg gleder meg voldsomt til fortsettelsen. Det gir meg utrolig mye å jobbe sammen med ungdom; så jeg ser frem til å bli kjent med alle på skolen.»

Aktiv i lokalmiljøet

Siw er født og oppvokst i Brumunddal og har siden 1999 bodd i Gaupen sammen med mannen si Lars. De har en gutt og ei jente.    Siw er er aktiv som frivillig i Ringsaker Idrettsforening og brenner for å stå på for å være til stede for barn og ungdom. «Det er viktig å jobbe for et levende bygdeliv og inkluderende fellesskap. Det går mye tid på fotballbanen i sommerhalvåret, fordi begge barna våre er aktive fotballspillere.  Jeg er glad i båtliv på Mjøsa på sommerstid.  

Helsekost

«De siste 15 årene har jeg drevet helsekostbutikk,» forteller Siw.  Og når hun ikke jobber eller deltar i fotballtreningen får Siw tid til å lese bøker, strikke, lage mat og å ha kvalitetstid med gode venner og familie. Velkommen til oss! 


 

Share this Post: